BEOSONG 2013: Ko su favoriti, a za koga se urgira

Dušan Zrnić, Sara, Mirna i Nevena

U 21 čas, u studiju RTS-a u Košutnjaku počinje polufinale “Beosonga” u kojem će se 15 izvođača boriti za pet mesta u sutrašnjem finalu. Kako se navodi na sajtu RTS-a, glasanje će trajati 10 minuta i gledaoci će moći da pošalju najviše pet SMS poruka sa jednog broja telefona. Kako nezvanično saznaje Telegraf, među glavnim favoritima za ulazak u finale su Dušan Zrnić, za čiju pesmu svi koji su čuli takmičarske numere tvrde da je jedna od najboljih.

Dušan Zrnić

Tu su i takmičarke “Prvog glasa Srbije”, Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović , ali i Saška Janković, koja nastupa sa numerom “starog vuka” Bobana Petrovića. Ne treba da iznenadi ni eventualni dobar plasman Nenad Milosavljevića, frontmena benda “Galija”, za koga se, kako nezvanično saznajemo, već urgira sa više strana.

Sara Mirna i Nevena

Nakon, Mirne, Sare i Nevene, na scenu izlazi Igor Terzija (“Moja svetlosti”, dok je treća po redu Maja Nikolić (“Blagoslov”). Četvrta je grupa ”Kal” (“Usne kadifa”), peti Nenad Milosavljević (“Bure od baruta”)… Šesta će biti Saška Janković (”Duga u tvojim očima”), sedmi po redu nastupa Dušan Zrnić (“Što prolazim”) dok će osma nastupiti Maja Odžaklijevska (”Anđeo s neba”). Mladi pevač Dušan Svilar (”Spas”) je deveti, deseta je grupa ”Sky”s” (“Magija”), a jedanaesta Ksenija Kočetova (“Svetla pale se za nas”). Kao dvanaesta nastupa Marija Mihajlović (”Halo”), trinaesta je Aleksandra Dabić (“Savršen kraj”). Kristina Savić će pevati numeru “Za tebe živim”, a kao petnaesti u polufinalu će se predstaviti Žarko Stepanov (“Tren”).

Voditeljka “Beosonga” je Maja Japundža Nikolić, a njoj će u bekstejdžu pomagati Gorica Nešović i Dragan Ilić.

(Izvor: Telegraf.rs)

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting