EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako Stanija i Soraja izgledaju kad su obučene!

Stanija obučena

Srpska medijska scena obolela je od “starletizma” (latinski: starletus gologuzis), bolesti koja preti da uništi ono malo neuništenih potentnih srpskih čitalaca. Ovom bolešću zaraženi su mahom oni koji se javno gade golotinje u medijima, na tviteru i u raznoraznim blog-postovima, a tajno znaju napamet ko su Stanija, Soraja, Blondi, Anastasija, Nives i ostale “nude” junakinje naše svakodnevnice.

Lažni moralisti prepuni su šupljih priča o pogubnom uticaju golotinje na mentalni sklop inteletualnih masturbatora na društvenim mrežama, a svoju bolest kriju vešto kao Krkobabić veštačku vilicu.

U želji da izađemo u susret svima koji u trenutku impotencije ne zamišljaju dobre ribe, već nekog od preživelih članova srpske akademije nauke i umetnosti ovom prilikom objavljujemo ekskluzivno izdanje: Obučene starlete!

Pogledajte kako Stanija i Soraja izgledaju kada su zakopčanje do grla! I uživajte, naravno!

(Press.rs)

 

 

 

OVDE MOŽETE POGLEDATI I OSTALE SORAJINE FOTOGRAFIJE IZ DŽAMIJE

 

Tekst i fotografije sa portala Press.rs mogu se preuzeti besplatno i objaviti u drugim online medijima uz obavezno linkovanje ka originalnom tekstu na Press.rs, kao i u print i elektronskim medijima, uz obavezno navođenje izvora – portala Press.rs.

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting