Evo kako da bez lekova ostavite cigarete, izlečite sinuse i pobedite kašalj!

Foto:Telegraf.rs

Počela je sezona virusa, prehlada, promena vremena koje dovode do hroničnih glavobolja, pojačanih sinusnih napada, kašlja. Press.rs vam otkriva kako da se, bez lekova, prirodnim putem i zaza što manje novca izlečite od ovih zdravstvenih problema, ali i kako da ih efikasno i jeftino sprečite. Rešenje broj jedan zove se: SLANA SOBA.NET

U saradnji sa studijom “Slana soba.net”, koji se nalazi u Knez Danilovoj 22 u Beogradu (pored Doma zdravlja), obezbedili smo za čitaoce Pressa (ali i sve one koji ovaj tekst šeruju na svoju Facebook stranicu ili grupu ili retvituju na tviteru) dodatni popust od 10% na već snižene akcijske cene, a dovoljno je samo da pozovete tel. 066/001-005 ili 011/337-6829 i zakažete vaš tretman.

Foto:slanasoba.net

Foto:slanasoba.net

Kako izgledaju tretmani, šta sve leče i zbog čega morate da ih probate pre nego što svoj organizam “otrujete” brojnim lekovima, antibioticima, neproverenim metodama, čajevima kojima ne znate dejstvo i poreklo?

Sami tretmani u studiju “Slana Soba.net” su prilika da se i fizički i mentalno odmorite. Za odrasle oni traju 40 minuta (za decu 20, a roditeljima u pratnji dece je besplatno), a dovoljno je doći, popiti čašu vede pre tretmana, ući, smestiti se u udobnu fotelju i u potpunom miru, uz zvuke prijatne muzike udahnuti čisto zdravlje.

Foto:Telegraf.rs

Foto:Telegraf.rs

Pre svega, u pitanju je čist izvor zdravlja, jer je odavno poznato da život pored mora, kao i u blizinama rudnika soli ubija viruse. Lekovito dejstvo soli bilo je poznato još srednjevekovnim sveštenicima, koji su bolesnike odvodili u slane pećine da ih izlože specifičnoj mikroklimi i da udišu čestice koje leče. U Evropi je ovaj metod, koji je u poslednje vreme postao hit i u Srbiji, uzeo maha sredinom 19. veka, kada je 1843. poljski lekar Feliks Bošovski bio prvi koji je pretpostavio da vazduh zasićen solju deluje terapeutski. On je zapazio da rudari u rudnicima soli nikad ne obolevaju od plućnih bolesti.

Foto:Telegraf.rs

Foto:Telegraf.rs

Iskustva brojnih pacijenata pokazala su da posle serije tretmana (najefikasnije deluje kada se odradi 1o – 15 tretmana) problemi u najvećem broju slučajeva nestaju. Osim kod sinusitisa oni pomažu kod oboljenja astme, bronhitisa, infekcije uha, grla i nosa, polenske alergije, prehlade i kašlja, stresa, umora i malaksalosti, a posebno su zdravi za decu.

Pored dodatnog popusta za čitaoce i one koji ovaj tekst budu šerovali na svoju facebook stranu ili retvitovali na tviteru možete da, za kupljen paket od 10 termina sotvarite popust od 20%, a za kupljenih 15 termina (koje možete da trošite kad god vama odgovara) – popust od čak 30%.

Pozovite odmah 066/001-005 i pomozite sebi.

 

(Press.rs/Telegraf.rs)

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting