FEJKERKA: Džej Lo i u Turskoj i Bugarskoj pevala zamotana u njihove zastave

Dzej Lo satro patriota

Latino pop pevačica Dženifer Lopez održala je koncert u Kombank areni pred oko 18.000 fanova, među kojima je bio znatan broj srpskih “džet-setera”. Za oko sat i po vremena koncerta, Džej Lo je otpevala 21 pesmu, na oduševljenje fanova, koji su zajedno sa njom pevali svaki stih. U jednom trenutku pevačica je na bini razvila srpsku zastavu i praćena euforijom publike je pevala umotana u našu trobojku.

Iako su mnogi poverovali da je u pitanju spontana reakcija, ovo “srbovanje” latino dive je bilo samo deo njenog scenarija, pošto je istu stvar izvela na koncertima koje je odradila u poslednjih nedelju dana. U Turskoj i Bugarskoj je pevala takođe umotana u njihove zastave. Fejk patriotizam ali i dobar marketing. U svakom slučaju, hvala joj, jer je moglo da se dogodi da kao nekad Eros Ramacoti svojevremeno usred Zagreba zapeva – “Tamo daleko”.

(Press.rs/Izvor: Telegraf.rs)

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “FEJKERKA: Džej Lo i u Turskoj i Bugarskoj pevala zamotana u njihove zastave”

 1. vestica says:

  Nije fejk patriotizam vec smo mi fanovi doneli zastavu znajuci da je ona uzme na svakom koncertu!

  • bla bla says:

   pa sto je fejkerka…nista strasno sto uzima zastavu zemlje u kojoj gostuje…pa sta bi trebalo za naseg Novaka da kazu da je i on fejker zato sto gde god se pojavi pokusava na njihovom jeziku da prica..i sta kao dr.ce reci “jao dusaa ucio nas jezik da bi mogao da nam se obrati” , a onda na tv vide Noleta u jos 50 zemalja kako pokusava na njihovom maternjem jeziku da se obrati i prozovu ga fejkerom…to sto mi,kao nacija,imamo problem sa ocekivanjima i sto,kako nas malo “jaci” spomenu,pucamo od srece,to nam ne daje za pravo da druge nazivamo svakakvim imenima..

 2. zana says:

  pa, niste zar mislili da je eto baš samo u srbiji uzela srpsku zastavu? zar ste tako glupi i naivni da povjerujete da je JLO neki sprski fan, šta li?!?!?! pa stvarno ne prestajete da me fascinirate svojom ospjednutošću i fanatizmom kojeg prodajete pod patriotizam!

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting