HIT: Pogledajte “Dok 7″ – Nišlije koje slave FELACIO! (VIDEO)

Dok7 - Felacio

Ukoliko volite muziku, a ni felacio vam ne predstavlja nezadovoljstvo, obratite pažnju na ono što sledi: Pank-rok bend iz Niša Dok 7 snimio je spot za novu pesmu, koja će, osim po dobroj muzici, izazvati pažnju i zbog neobičnog naziva – “FELLACIO”! 

Ova pesma predstavlja singl izdat za “Sixtynine records” iz Skoplja i  najavljuje predstojeći album benda pod nazivom “Ni`5, ni` 6″,  čiji je izlazak planiran za proleće 2013. godine. Na njemu će se naći 10 novih pesama + bonus materijal. Trenutno se radi na snimanju i pripremanju numera, a album se snima u Wild Cat studiju u Kragujevcu.

Dok 7 je vokalno-instrumentalni sastav iz Niša, osnovan još davne 2001. godine, ali se zvanično pojavljuje tek 2006. Za nastanak benda najzaslužniji je Milutin Popović koji je, kako sam bend ističe na svom facebook profilu “jednog zimskog praskozorja odlučio da priupita, druga mu Vladimira Andrejića, da naprave bend i nazovu nekim imenom svakodnevno rljalje po istrumentima.

- Razmišljajući o imenu nailazili smo na interesantne nazive, kao sto su npr. bili: Decline, papuče, čarape i ostala garderoba, sve dok se nismo setili naziva DOK7. Kratko, može da bude i skraćenica, ima broj u imenu i ta moderna sranja, znači SUPER. Elem, isti nam je pao na pamet pošto smo se umorili od silnog mozganja i videli ga na nalepnicama istoimenog skate shopa u Sloveniji. I tako, nazvasmo se po skate shopu!

Bend čine Milutin Popović (gitara,vokal), Ivan Matejić (bass, prateći vokal), Aleksandar Jović (gitara), Bratislav Stanković – bubnjevi,vokal), Vladimir Andrejić (gitara, vokal), Luka Nikolić – (gitara, vokal).
Pogledajte spot za pesmu “Fellacio”:

POGLEDAJTE I OSTALE TEKSTOVE IZ RUBRIKE ZABAVA

PROČITAJTE NAJNOVIJE IZ PRESSOVE KOJEŠTARE

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting