I OVO JE MOGUĆE U SRBIJI: Televizija i internet za samo 1 dinar, u ponudi svi sportski kanali!

Foto: www.posta.rs

Srbija ovih dana uveliko priča o digitalizaciji TV kanala, a najveći broj gledalaca s pravom se pita: “Koliko će sve to da nas košta?” Za razliku od nekih digitalnih TV i internet provajdera Pošta Srbije se potrudila da svojim korisnicima u narednom periodu da sjajnu mogućnost da dobiju kablovsku TV i internet po ceni od samo – 1 dinar.

“Izuzetno povoljne cene, priključak i pretplata u iznosu od samo 1 dinara u prva tri meseca, očekuju korisnike ADSL ili kablovskog interneta, uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseca. Korisnicima Pošta NET paketa, koji izaberu ugovor od 24 meseca, omogućeni su jednokratni troškovi priključenja televizije, instalacije TV priključka i naknade za STB (Set Top Box) uređaj od po 1 dinar, kao i pretplata od samo jednog dinara u prva tri meseca korišćenja usluge. Nakon toga, zavisno od odabranog paketa, plaća se mesečna pretplata već od 1.499 dinara za Pošta NET pakete i 1.020 dinara za internet usluge, navodi se u saopštenju jednog od najprofitabilnijih javnih preduzeća u Srbiji, i dodaje:

“U akciji Pošta NET-a “Spakuj se za jesen” postoji i mogućnost uvođenja digitalne ili analogne televizije bez prihvatanja ugovorne obaveze, pri čemu priključenje i instalacija staju po dinar. Mesečna cena osnovne ponude digitalne televizije, to jest više od 100 TV kanala vrhunskog kvaliteta slike i zvuka, iznosi 1.096 dinara, sa obaveznim korišćenjem STB uređaja po ceni od 180 dinara. Osnovna ponuda analogne televizije mesečno košta 1.096. dinara.”

POSEBNU POGODNOST POŠTA NET PAKETA ČINI TO DA LJUBITELJI SPORTA U OSNOVNOM PAKETU DOBIJAJU SVE NAJBOLJESPORTSKE KANALE: SVE KANALE ARENE SPORT, SPORT KLUBA I EUROSPORTA!!!

Prodaja usluga Pošta NET-a obavlja se na više od 220 prodajnih mesta u poštama širom Srbije.

Detaljne informacije o svim pogodnostima dostupne su na na sajtu www.postanet.rs ili besplatnim pozivom korisničkog servisa 0800 201 200.

Pošta Net kanali

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting