ISKORISTITE NOVOGODIŠNJI POPUST: Slana soba za samo 199 dinara!!!

Foto: SlanaSoba.net

ISKORISTITE NOVOGODIŠNJI POPUST: Slana soba.net do kraja januara daje specijalne cene od samo 299 dinara za odrasle i 199 dinara za decu. Ne čekajte da se razbolite, ne dozvolite da vas pobedi prehlada, posolite svoj život zdravljem i ne propustite priliku da kupite tretmane u najboljoj slanoj sobi u Beogradu.

Dovoljno je samo da pozovete tel. 066/001-005 ili 011/337-6829 i zakažete vaš tretman ili da odete direktno u SlanaSoba.net, Knez Danilova 22 (odmah pored Doma zdravlja).

Počela je sezona virusa, prehlada, promena vremena koje dovode do hroničnih glavobolja, pojačanih sinusnih napada, kašlja. Press.rs vam otkriva kako da se, bez lekova, prirodnim putem i za što manje novca izlečite od ovih zdravstvenih problema, ali i kako da ih efikasno i jeftino sprečite. Rešenje broj jedan zove se: SLANA SOBA.NET

U saradnji sa studijom “Slana soba.net”, koji se nalazi u Knez Danilovoj 22 u Beogradu (pored Doma zdravlja), obezbedili smo za čitaoce Pressa (ali i sve one koji ovaj tekst šeruju na svoju Facebook stranicu ili grupu ili retvituju na tviteru)  specijalni novogodišnji popust koji traje do kraja januara 2013. a dovoljno je samo da pozovete tel. 066/001-005 ili 011/337-6829 i zakažete vaš tretman.

Foto: SlanaSoba.net

Foto: SlanaSoba.net

Iskustva brojnih pacijenata pokazala su da posle serije tretmana (najefikasnije deluje kada se odradi 1o – 15 tretmana) problemi u najvećem broju slučajeva nestaju. Osim kod sinusitisa oni pomažu kod oboljenja astme, bronhitisa, infekcije uha, grla i nosa, polenske alergije, prehlade i kašlja, stresa, umora i malaksalosti, a posebno su zdravi za decu.

Pozovite odmah 066/001-005 i posolite svoj život zdravljem. Iskustva pokazuju da je više od 99% pacijenata osetilo zdravstvena poboljšanja i  skoro svi oni nastavili su da koriste usluge Slane sobe redovno, izbacivši iz upotrebe stalno kljukanje lekovima i antibioticima.

Foto:Telegraf.rs

Foto:Telegraf.rs

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting