KDS POŠTA NET: Internet i kablovska TV za samo 1 dinar!!!

Foto: KDS

Na srpskom kablovskom i internet nebu počela je do sada neviđena akcija: “Pošta NET za jedan dinar”, koja će trajati do 1. decembra. Korisnicima ADSL usluge koji zaključe ugovor na godinu dana, u prva tri meseca odobrava se povećan protok (sa 2Mbps na 6 Mbps, sa 6Mbps na 10 Mbps) i mesečna pretplata za jedan dinar, a korisnicima ADSL usluge koji zaključe ugovor na dve godine protok će biti uvećan prvih šest meseci, uz mesečnu pretplatu za jedan dinar.

Korisnici KDS televizije, koji u promotivnom periodu zaključe ugovor u trajanju od dve godine, prvi mesec korišćenja usluge plaćaće jedan dinar. Takođe, postojeći i novi korisnici mogu da potpišu ugovore na 12 ili 24 meseca za ADSL internet pakete od dva i šest Mbps.

posta-net-paket-fizicka-lica

Glavna pošta u Beogradu, u Takovskoj 2, automatizovana je PostTIS sistemom, a u ponudu je uvrstila i novu integrisanu uslugu iz oblasti IT servisa – Pošta NET. Prodajni pult Pošta NET-a označava početak decentralizovane prodaje internet usluga i usluga kablovske televizije na šalterima 229 pošta u 148 gradova širom Srbije, a u ovim objektima je uvedena i Pošta NET Wi-Fi zona, tako da korisnici mogu besplatno da surfuju internetom.

Takođe, Glavna pošta u Beogradu je prva velika pošta koja se nalazi u PostTIS sistemu – sveobuhvatnom tehnološko-informacionom sistemu ovog preduzeća.

To je jedan od najvećih IT projekta realizovanih u Srbiji u poslednje dve godine, a kreiran je sopstvenim resursima Pošte, što je jedinstven slučaj da jedan operator razvija ovako kompleksna aplikativna rešenja samostalno.

kanali-kds-televizije

Novi sistem korisnicima će omogućiti veći kvalitet pružanja usluga Pošte, praćenje njihove realizacije preko interneta i putem call-centra, dok će rad u novom informacionom sistemu biti brži i komforniji.

Projekat uvođenja PostTIS-a u sve jedinice poštanske mreže širom Srbije biće završen u narednih devet meseci.

U okviru Glavne pošte u Takovskoj, svoje mesto je dobio i prodajni punkt Filatelija, gde će moći da se kupe sva filatelistička izdanja, ali i najkvalitetniji prateći pribor i alat neophodan kolekcionarima poštanskih maraka.

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting