KRENULE TEORIJE ZAVERE: RUSKE HAARP ANTENE IZAZVALE URAGAN SENDI?! (VIDEO)

Harp Sendi

Uragan “Sendi” još uvek nije završio svoj razorni napad na Ameriku, a već su se pojavile prve teorije zavere ko je pravi krivac za nepogodu koja je do sada odnela preko 200 života. Kako navodi portal Vestinet.rs, pozivajući se na nekoliko video snimakakoji se već uveliko šeruju na internetu – uragan “Sendi” izazvali su Rusi i to uz pomoć HAARP antenske tehnologije.

Haarp antene postale su na našim prostorima poznate nakon priče da su ih upravo Amerikanci, navodno, instalirali u okolini Barajeva.

Tekst o ovoj, pomalo neverovatnoj teoriji zavere vam prenosimo u integralnom obliku:

Ko ne želi da vidi neće mu pomoći ni ovi dokazi. To sada ceo svet vidi, jer je toliko očigledno da se objavljuje i na TV u SAD, što je inače tradicionalno neizvodljivo. Verovatno je u pitanju to što ovaj uragan nije delo SAD. U videu ćete na trenutak videti i štampanu napomenu da iza ovog velikog razaranja stoje Rusi. Možda stoje a možda i ne. Pitanje je kome ovo sve treba. Ono što je nesporno, to je da je uragan koji ovih dana hara po Americi i ubija ljude delo ljudskih ruku i da je veštački izazvan.

Neki kažu da je ovaj uragan u svom začetku bio običan ali su mu toliko pojačana dejstva da je postao razoran. To je sad postala obična video igrica u kojoj neki ludaci sede pred monitorom i džojsticima se igraju bogova. Baš kao što takođe neki ludaci daljinskim upravljanjem bespilotnim letilicama ubijaju koga stignu a da nisu makli iz vojnog poligona.

Nekima je sumnjivo i to što se uragan aktivirao baš u završnici predsedničke kampanje u SAD, kao da neko želi da pobedi određeni kandidat. Ono što je bitno to je da se na snimku vide određena dejstva u kretanju uragana koja inače u prirodi kao takva ne postoje. Jednostavno to nije moguće bez dejstva HAARP. Ono što je prikazano na ovom snimku, objašnjava se kao primer veštačkog kreiranja razornog uragana.

Ono što je alarmantno je i to što se sve prikazuje javno, a to opet govori da neko nekome mrsi račune, pa su toliko besni da razotkrivaju sve. Videćete takozvano infrasonic kretanje koje može samo HAARP da izvede. Ono što do sada nije poznato javnosti je i da se sistemi HAARP ne moraju montirati samo kao sistem antena na nekom polju. Polako se saznaje da HAARP sistem može biti i drugačiji, a izbija na svetlost dana da sistemi HAARP deluju i sa brodova koji se postavljaju na određene kote.

Ta tehnologija je toliko napredovala da se sve više koriste pokretni sistemi HAARPA za dejstva po određenim metama. Tu uvek postoje određeni uslovi pre svega metereološki koji moraju da postoje kao posebna pogodnost za dejstvo ovih sistema. Koliko se vidi HAARP se do sada koristio samo za izazivanje nevolja, problema i razaranja a ne za dobrobit čovečanstva. HAARP je očigledno shvaćen samo kao moćno oružje a retko da će nekome pasti na pamet da ga iskoristi za nešto korisno.

Iako u osnovi postoji HAARP kao civilni i vojni sektor, od onog prvog nismo videli neku korist. Još uvek se ne zna ko tačno stoji iza ovih manipulacija vremenom, ali je očigledno da se ne koristi za gašenje razornih požara ili za ublažavanje razornih suša.  Oni koji o HAARPU na posprdan način pričaju kao o teoriji zavere, imaju pre svega intelektualni problem, jer se već 50 godina zna da postoje tehnike uticaja na atmosferska kretanja.

Pretnja manipulacija „vremenskim oružjem“ toliko dugo postoje da se njima bave i Ujedinjene nacije. Zašto su Un smatrale da je potrebno izraditi platformu i sporazum za kontrolu ovog modernog oružja? Ako je HAARP samo teorija zavere, zašto se njim bave Ujedinjene nacije? Zvanično je unet termin „Ekološke modifikacione tehnike“ u dokumentaciju Ujedinjenih nacija, tako da je svaka sumnja u tom smilu suvišna. Ovaj termin je definisan kao namerno manipulisanje prirodnim procesima u sastavu, dinamici i strukturi Zemlje uključujući njenu biosferu, hidrosferu, litosferu, atmosferu i ceo spoljašnji prostor.

Lako je iz ovog izvući zaključak da su razorni cunami veštački izazvani što se do sada pominjalo samo u domenu teorije zavere. Setimo se da su cunamijima prethodili zemljotresi što jasno govori da se i zemljotresi kontrolišu. Ovaj termin je definisan kao namerno manipulisanje prirodnim procesima u sastavu, dinamici i strukturi Zemlje uključujući njenu biosferu, hidrosferu, litosferu, atmosferu i ceo spoljašnji prostor. Lako je iz ovog izvući zaključak da su razorni cunami veštački izazvani što se do sada pominjalo samo u domenu teorije zavere. Setimo se da su cunamijima prethodili zemljotresi što jasno govori da se i zemljotresi kontrolišu.

(PRESS.RS/ Izvor: Ivan Novak za Vestinet.rs)

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting