MLADI MILIONERI: TOP 10 najbogatijih tinejdžera na svetu!

Džastin Biber

Uz dosta talenta, sreće, ali i poznatih ljudi oko sebe, ovi tinejdžeri zarađuju milione. Predstavljamo vam listu 10 najbogatijih poznatih tinejdžera današnjice. Naravno, prvo mesto rezervisano je za momčića koji je izazvao muzičku internet revoluciju – Džastina Bibera, čija se zarada procenjuje na 110 miliona dolara. Iza njega je Majli Sajrus sa “čak” 10 miliona manje, a u TOP 10 su i Selena Gomez (devojka Džastina Bibera), deca Vila Smita i još nekoliko mladih glumaca i muzičara.

TOP 10 najbogatijih tinejdžera na svetu:

10. Elle Fanning

Mlađa sestra Dakote Fanning, trinaestogodišnja Elle Fanning, zauzima 10. mesto na listi. Film „Super 8“ doneo joj je zaradu od 1,5 miliona američkih dolara. Trenutno je procenjena na nešto više od 2 miliona.

9. Willow Smith

Deveto mesto zauzima sestra Jadena Smitha, i čerka legendarnog glumca Willa Smitha. Iako je napunila tek 7 godina, zaradila je više od 4 miliona američkih dolara, svojim raskošnim glasom.

8. Selena Gomez

Osmo mesto zauzima Selena Gomez. Devojka Justina Biebera, svoju karijeru započela je u drami za decu „Barney and Friends“. Takođe, nedavno je započela svoju muzičku karijeru. Trenutno procenjena zarada iznosi oko 5,5 miliona američkih dolara.

7. Jaden Smith

Sin Willa Smitha, trinaestogodišnji Jaden Smith, zaradio je 5 miliona američkih dolara ulogom u filmu „Karate Kid“, uz Jackiea Chana. Takođe, imao je ulogu u filmu „Men In Black II“, i „Pursuit Of Happines“, sa svojim ocem. Dobar deo popularnosti i novca, doneo mu je singl sa Justinom Bieberom.

6. Anguss T. Jones

Sa zaradom od 15 miliona američkih dolara, Anguss T. Jones, nalazi se na šestom mestu liste. Svoju popularnost, kao i većinu novca, stekao je ulogom u serijalu „Two and a Half Men“. Igrajući Jakea Harpera, zarađuje više od 300.000 američkih dolara po epizodi.

5. Dakota Fanning

Peto mesto zauzima Dakota Fanning, sa zaradom preko 16 miliona američkih dolara. Karijeru je započela ulogom u filmu „Twilight Saga Breaking Dawn 1“, koja joj je donela zaradu od 4 miliona. Kasnije, igrala je u filmovima kao što su „War od the Worlds“, „Man of Fire“…

4. Nick Jonas

Član Dizni muzičke grupe „The Jonas Brothers“, Nick Jonas, ima trenutno zaradu od oko 18 miliona američkih dolara.

3. Taylor Lautner

Zvezda filma „Twilight Saga“, Taylor Lautner, nalazi se na trećem mestu. Ukupna zarada ovog mladog glumca iznosi oko 40 miliona američkih dolara.

2. Miley Cyrus

Prelepa Miley Cyrus, sa zaradom od 100 miliona američkih dolara, nalazi se samo korak od Justina Biebera. Ova svestrana ličnost, tek je na početku svoje karijera.

1. Justin Bieber

Naravno, na prvom mestu nalazi je Justin Bieber, jedna od najvažnijih ličnosti muzičke scene SAD-a. Sa ukupnom zaradom od preko 110 miliona američkih dolara, ovaj tinejdžer svakako je zasluženo u vrhu liste.

 

 

(PRESS.RS/ Izvor: Luxlife.rs)

 

 

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting