Muškarci u problemu – penisi sve manji: Istraživanja pokazala da se prosečna veličina polnog organa smanjila sa 9,7 na 8,9 cm

Muskarac gleda ponos

Istraživanje sprovedeno u Univerzitetskoj bolnici u Padovi pokazalo je šokantne i razočaravajuće podatke. Naime, Padua Universtiy Hospital došla je do zaključka kako se u poslednjih 60 godina prosečna veličina penisa smanjila sa 9,7 na 8,9 santimetara, što je smanjenje od 10 posto, tj. smanjenje od gotovo jednog santimetra.

Profesor Carl Foresta kao glavnog krivca navodi okruženje i uticaj na našu proizvodnju hormona. Već je poznato da se ženske grudi povećavaju kada se okruženje pogoršava, zbog prisutnosti bisfenola A i estrogena u vazduhu.

Upravo pomenuti bisfenol A, razni pesticidi i ostale stvari koje u sebi sadrže štetne hemikalije krivi su za sve manji muški ponos. Uz njih veliki deo krivice ima i gojaznost.

Zanimljivo je kako je istraživanje, sprovedeno na 2000 muškaraca starih 19 godina, pokazalo da uz manje penise, muškarci u proseku imaju duže ruke i noge.

Slično, doduše malo neozbiljnije istraživanje pokazalo je da Srbi imaju veći penis od Hrvata, kao i da su šampioni u regionu – Mađari.

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting