Novak Đoković testerom isekao rekete zbog poraza!

Nole0

Novak Đoković sve teže podnosi poraze. Najbolji srpski sportista svih vremena teško se nosi s pritiskom nakon nekoliko vezanih poraza u finalima velikih turnira, a vrhunac nervoze dogodio se u Londonu, kada je Nole, posle gubitka meča za bronzanu medalju, pred zapanjenim kolegama demolirao svoje rekete. I to, ni manje ni više nego – TESTEROM!

- Novak je već neko vreme veoma deprimiran, kaže izvor Press.rs i dodaje: – Teško mu pada to što više nije svetski broj 1, ali mu još teže pada osećaj da je razočarao brojne fanove u Srbiji koji su dojučerašnjeg heroja počeli da, po starom srpskom običaju, sve češće prozivaju. Samom Noletu najteže padaju upravo te kritike, a posebno je ružna bila teza koja se provlačila po društvenim mrežama “da bi Novak sigurno osvojio olimpijsku medalju” kada bi se pobede naplaćivale kao na turnirima.

Sagovornik našeg portala kaže da je čovek koji je za Srbiju učinio mnogo više nego ijedan Srbin u poslednjih mnogo decenija bio pod tolikim pritiskom pred meč za bronzanu medelju protiv Del Potra, da je njegova reakcija nakon poraza bila potpuno neuobičajena i njemu nesvojstvena:

- Posle poraza od Del Potra i gubitka, za nekoga “sigurne” medalje, Novak je jedva suzdržavao suze. Nije želao da komunicira ni sa kim. Otišao je u svoju kuću (u kojoj su bili smešteni i ostali teniseri), seo je na stepenice, uzeo svoje rekete i uništio ih. Bukvalno ih je isekao testerom. Vrlo brzo je kod njega stigao i Vlade Divac, kome je Novak sa tugom u glasu počeo da se izvinjava zbog poraza. Ipak, Divac je bio taj koji ga je zagrlio i rekao mu da nije smak sveta i da ne treba toliko teško da doživljava ovaj poraz, jer će sigurno još nebrojeno puta donositi radost srpskom narodu, navodi sagovornik našeg portala, inače jedan od očevidaca ovog neobičnog događaja.

(Press.rs)

Pročitajte i ovu vest iz rubrike “Sport“: Džaja se vraća u Zvezdu, u narednih 10 dana zameniće Lukića!

Tekst i fotografije sa portala Press.rs mogu se preuzeti besplatno i objaviti u drugim online medijima uz obavezno linkovanje ka originalnom tekstu na Press.rs, kao i u print i elektronskim medijima, uz obavezno navođenje izvora – portala Press.rs.

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting