NOVEMBAR JE MESEC VIRUSA: Evo kako da ih pobedite bez upotrebe lekova! (VIDEO)

sinusi005

VAŽNO: Da li ste znali da je novembar mesec razboljevanja i da u ovom periodu najviše ljudi oboli od opasnih virusa, prehlada, polenskih i ostalih neprijatnih alergija i da zbog pada imuniteta mnogi osećaju glavobolje, malaksalost i slične zdravstvene probleme?

Najprodavaniji proizvodi su papirnate maramice i brojni manje ili više neprovereni lekovi i kapi. Ipak, postoji i prirodno rešenje, a ono se zove – SLANA SOBA, ili HALOTERAPIJA! I za razliku od lekova, ne samo da pomaže da pobedite trenutni problem, već serijalom od 10-ak trtetmana možete da podignete imunitet i pripremite svoj organizam za dolazeću zimu.

Lekovi za sve naše bolesti, pa i polenske alergije nalaze se u prirodi, a najbolji dokaz za to je činjenica da su tretmani u slanim sobama, kao metod najnovije vrste lečenja, postali veliki hit u čitavom svetu, pa i u Srbiji.

Halotretmani, koji su klinički ispitani i potvrđeni širom sveta, pomažu kod oboljenja astme, bronhitisa, infekcije uha, grla i nosa, polenske alergije, prehlade i kašlja, stresa, umora i malaksalosti, a od sada za samo 499 dinara za odrasle i 349 dinara za decu po tretmanu dostupni su vam i u studiju “SlanaSoba.net” (Rezervacije na 066/001-005).

 

Foto:slanasoba.net

Foto:slanasoba.net

Za naše zdravlje posebno je opasan i vazduh koji udišemo u zatvorenim prostorima, našim stanovima, kancelarijama. Naime, samo 10% svih prehlada je uzrokovano spoljašnjim vazduhom, dok je u 90% slučajeva uzročnik u zatvorenom prostoru. Najčešći izvori zagađenja vazduha su: higijenska sredstva za čišćenje kanalizacijskih odvoda, presvlaka, zavesa, tepiha, podova, nameštaja kao i boje i lakovi,  bakterije i virusi, buđ, koji danas spada u opasnije zagađivače vazduha zatvorenih prostora u jesen, zimu i proleće; grinje, polen, duvanski dim…

Studio  SlanaSoba.net razlikuje se od ostalih sličnih studija po najpovoljnijoj ceni (akcijska cena od 499 dinara po terminu za odrasle i 349 dinara za decu) ali i najvećoj koncentraciji aerosola, koja čini da se prvi efekti osete već posle prvog tretmana, a poboljšanja već posle nekoliko vezanih terapija.

VAŽNO: Za boravak u slanoj sobi ne treba vam nikakva posebna priprema. Dovoljno je samo doći i 40 minuta uživati opušteno u udobnim foteljama, uz opuštajuće osvetljenje, prijatnu muziku u prostoriji u kojoj udišete – ČISTO ZDRAVLJE!

Studio SlanaSoba.net nalazi se u centru Beograda, u Knez Danilovoj 22 (odmah pored Doma zdravlja). Telefoni za zakazivanje tretmana su  011/337 68 29, kao i 066/001 005.

Iskoristite priliku, posolite svoj život zdravljem i pobedite bolesti, a svoj organizam i imunitet pripremite da spremno dočekaju za narednu zimu!

Haloterapija-slana-soba

Poznati novinar Aleksandar Jovanović priča o svojim iskustvima u slanoj sobi, nakon što je posle dugogodišnjih problema sa sinusima i migrenom uspeo da ih pobedi upravo zahvaljujući tretmanima u SLANA SOBA.NET.

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting