OPERACIJA KAFANIZACIJA: Bane Mojićević proslavio rođendan sa tviterašima u Sloveniji!

Bane Mojicevic rodjendan

Srpski tviteraši osvojili su proteklog vikenda i Sloveniju. Ekipa predvođena Torbicom, Istokom, Burekom provela je vikend na Mariborskom Pohorju, pokazavši još jednom pravu moć i funkciju društvenih mreža, a to je pre svega druženje i zbližavanje sa ljudima okupljenim iza slogana – “Pametni tvituju, glupi ratuju”!

Pored obilaska jednog od najlepših slovenačkih turističkih centara, opuštanja u velnes centru hotela Habakuk (koji je i bio domaćin ovog druženja), tvitomani su uspešno sproveli i akciju #kafanizacija, pokazavši Slovencima formulu za jedan od najboljih srpskih izvoznih proizvoda – veseljaštvo. Za razliku od beogradskih tviter kafanizacija, ova slovenačka će ostati upamćena po tome da je u live stream prenosu mogla da se prati direktno, ali i da je na njoj proslavljen rođendan Baneta Mojićevića, najpoznatijeg tviteraša među “Zvezdama Granda”. Zeka Milioner se i ovog puta pokazao kao odličan štimung majstor, a vredni Nenad Pavlović sve ovo je ovekovečio svojim fotoaparatom.

I dok su neki zli ljudi pokušali da pokidaju veze između Srba i Slovenaca, srpski tviteraši su ih ponovo povezali, a ljubaznim domaćinima najavili što skoriji revanš na jednako iskrenu druženja u nekoj od srpskih banja.

(Izvor: Telegraf.rs)

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting