„Oxiduality“ i Mika Kostić: Novi evropski house hit – „Together again“ (VIDEO)

Mika K Oxiduality

DJ dvojac „Oxiduality“ i poznata srpska pevačica Mika Kostić  (Mika K) objavili su spot za novi singl „Together again“. Potencijalni letnji house hit snimljen je pre nekoliko meseci, a premijerno se pojavio na Youtube-u i po procenama onih koji su ga čuli biće jedan od velikih srpskih aduta na ovogodišnjoj evropskoj klupskoj sceni.

Mika Kostić, po mišljenju muzičkih stručnjaka važi za jedan od najboljih srpskih vokala. Razvijajući solo karijeru na domaćoj sceni, Mika priprema svoj album prvenac. Učesnica je rijalitija „Operacija trijumf“ i član jednog od najboljih srpskih klupskih bendova  - „Blah blah benda“.

Mika K Oxiduality 1

DJ duo „Oxiduality“ čine Marko Gojković (DJ Marcco) i Aleksandar Puškaš (DJ KIKI), koji se DJ-ingom bave skoro 10 godina, a međusobnu saradnju započinju 2010, kada i startuju sa svojom produkcijom. Njihovi setovi su prepoznatljivi po komercijalnom i tech house zvuku, mada ni ostali podpravci house muzike ne izostaju. Cilj za pultom im je da svoju poztivinu energiju kroz muziku prenesu na ljude, a to uvek rezultira dobrom atmosferom i zabavom u klubu.

Spot za pesmu snimljen je na više lokacija u Beogradu (Hotel Kasina, Terazije, Vila na dedinju), a pored trojca zaduženog za „audio zadovoljstvo“ u njemu se kao gost pojavljuje i poznati maneken Dženis Hatibović.

 

 

Spot možete preuzeti ovde www.oxiduality.com/OxidualityVideo.zip, a pesmu možete i besplatno preuzeti u više različitih vezija ovde:

DOWNLOAD LINK RADIO EDIT (MP3):
www.oxiduality.com/TogetherAgainRadio
DOWNLOAD LINK EXTENDED EDIT (MP3):
www.oxiduality.com/TogetherAgainExtended
DOWNLOAD LINK RADIO EDIT (WAV):
www.oxiduality.com/TogetherAgainRadioWAV
DOWNLOAD LINK EXTENDED MIX (WAV):
www.oxiduality.com/TogetherAgainExtendedWAV
Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting