PINK: Farma je 3-4 puta gledanija od Velikog brata!

Farma Stanija

Ukoliko je verovati piplmetrima koji mere TV gledanost rijaliti šou “Farma” je nekoliko puta gledaniji od konkurentskog “Velikog brata“. Kako se navodi u saopštenju Televizije Pink “piplmetri agencije ‘’AGB Nielsen’’ su izmerili da su sa udelom od 26%  ružičasti u ponedeljak bili najgledaniji u Srbiji (RTS1 19%, Prva 16%, B92 9%, Happy 3%)“, ali i da su “živa” uključenja u Farmu 3-4 puta gledanija od uključenja u kuću Velikog brata (B92).

“Naš program je najgledaniji u svim kategorijama. Zasebno muškarci, zasebno žene, zasebno urbana, zasebno ruralna publika, zasebno Beograd, a zasebno Srbija mimo Beograda. ‘’Pink’’ je u ciljnoj grupi 18-49 godina i dalje lider, kako u celoj Srbiji, tako i zasebno u Beogradu, i među muškarcima i među ženama. Tri od četiri najgledanijih emisija svih televizija, emitovano je na našem programu. U pitanju su emisije “Farma- izbor sluga” koju je pratilo 29% publike, koliko i novu epizodu emisije “Paparazzo lov” uz koju je bilo preko 1.700.000 gledalaca, navodi se u saopštenju “Pinka” i dodaje:

VB Soraja
‘’Farma’’ je i dalje neprikosnoveni rijaliti program, a živa uključenja pre i posle podne beleže share od 34%. To je trostruko do četvorostruko veća gledanost od uključenja u drugi rijaliti program “Veliki brat”, čiji se share-ovi “live programa” kreću od 7 do 11%, navodi se u saopštenju Pinka.

Farma

(Press.rs)

 

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting