PINK OBORIO REKORD TV GLEDANOSTI!

Farma Stanija

U petak je oboren rekord godine kada su u pitanju rezultati piplmetarskog merenja gledanosti svih televizija.
Pink je sa udelom od 28,1% bio ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, daleko ispred Javnog servisa, i duplo gledanija od Prve TV (RTS1 16,3%, Prva 14%, B92 8,9%, Happy 2,9%)

Sa udelom od 26% Pink je i u ciljnoj grupi 18-49 godina zabeležio jedan od najboljih rezultata ikada, navodi se u saopštenju Press službe “Pinka”, koji se poziva na rezultate agencije AGB Nielsen.

- Tri od četiri najgledanije emisije emitovane su na našem programu. Najgledanija emisija svih TV stanica bila je “Farma specijal“ sa udelom od 38% i 1.713.000 gledalaca. Sledi Farma pregled dana sa udelom od 28% i „Grand show“ sa udelom od 32% i preko 1.600.000 gledalaca. Među 10 najgledanijih emisija nasla se i “Farma- uživo“ koju je pratilo preko 43% gledalaca, navodi TV Pink.

Zeljko2

Televizija Pink ubedljivo je najgledanija televizija u Srbiji od marta ove godine, a sudeći po tome da je nakon “Farme” planiran novi letnji “hot” rijaliti šou “Krstarenje” i na jesen još jedna “Farma” nema sumnje da će se trend gledanosti nastaviti tokom čitave 2013. godine.

Televizija “Pink” nedavno je napravila pravu malu kablovsku revoluciju u Srbiji, nakon što je pustila 30 novih kanala (od 100 najavljenih do kraja godine). Svi najveći kablovski distributeri, uključujući i IPTV Telekom uvrstili su ove ekskluzivne kanale u ponudu, a samo su gledaoci SBB-a ostali uskraćeni za vrhunski filmski, muzički i rijaliti program “Pink paketa.

Pink Sbb IPTV

 

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting