POČELA SEZONA PREHLADA I VIRUSA: Evo kako da ih pobedite bez lekova!

Haloterapija-slana-soba

Počela je sezona virusa, prehlada, polenskih i ostalih neprijatnih alergija i ovo je period u toku godine kada veliki broj građana ima strašne zdravstvene probleme. Najprodavaniji proizvodi su papirnate maramice i brojni manje ili više neprovereni lekovi i kapi. Ipak, postoji i prirodno rešenje, a ono se zove – SLANE SOBE, ili HALOTERAPIJA!

Lekovi za sve naše bolesti, pa i polenske alergije nalaze se u prirodi, a najbolji dokaz za to je činjenica da su tretmani u slanim sobama, kao metod alternativnog lečenja, postali veliki hit u čitavom svetu, pa i u Srbiji. Halotretmani, koji su klinički ispitani i potvrđeni širom sveta, pomažu kod oboljenja astme, bronhitisa, infekcije uha, grla i nosa, polenske alergije, prehlade i kašlja, stresa, umora i malaksalosti, a od sada za samo 499 dinara za odrasle i 349 dinara za decu po tretmanu dostupni su vam i u studiju “SlanaSoba.net”. Ipak, čitaoci ovog članka imaju specijalni popust na ove cene.

NAPOMENA: SVI VI KOJI DO KRAJA SEPTEMBRA KUPITE TRETMANE IMATE POPUST OD 30%, A KUPLJENE TRETMANE MOŽETE TROŠITI DO KRAJA GODINE! (Rezervacije na 066/001-005)

 

 

Foto:slanasoba.net

Foto:slanasoba.net

U razgovoru za Telegraf, Veljko Stojiljković, vlasnik ovog slanog izvora zdravlja, otkriva sve prednosti slane sobe:

- U pokušaju da olakšaju tegobe ljudi su skloni da truju sebe neproverenim lekovima i kapima, umesto da izvor problema, koji se nalazi u njima, “napadnu” prirodnim putem. So je sastojak bez kojeg ne bi bilo života, a kada se koristi na prirodan način u medicinske svrhe on je jedan od najboljih lekova na svetu. Tretmani u slanoj sobi ne samo da uspešno napadaju žarište polenskih i drugih alergija, već leče veliki broj bolesti. Slana soba omogućava sva blagotvorna dejstva mikroklime prirodne slane pećine, a jedan tretman u slanoj sobi proizvodi efekat kao tri do četiri dana boravka na moru i pomaže kod oboljenja: astme, bronhitisa, infekcije uha, grla i nosa, polenske alergije, prehlade i kašlja, stresa, umora, malaksalosti. Deci je posebno preporučljivo, rezultati su kod njih ranije uočljivi, navodi vlasnik studija “SlanaSoba.net, i dodaje:

Zašto je važna so? Pre svega značajna je za čišćenje katara nosa i začepljenje sinusa, sprečava grčenje mišića (posebno bitno kod astme), predstavlja snažan prirodni antihistaminik, značajno utiče na regulaciju sna (prirodni hipnotik), smanjuje višak kiselosti iz ćelija, naročito mozga i ima veliko antibakterijsko dejstvo, navodi Stojiljković.

Foto:Telegraf.rs

Foto:Telegraf.rs

SLANA SOBA JE POSEBNO ZDRAVA ZA DECU!

Za naše zdravlje posebno je opasan i vazduh koji udišemo u zatvorenim prostorima, našim stanovima, kancelarijama. Naime, samo 10% svih prehlada je uzrokovano spoljašnjim vazduhom, dok je u 90% slučajeva uzročnik u zatvorenom prostoru. Najčešći izvori zagađenja vazduha su: higijenska sredstva za čišćenje kanalizacijskih odvoda, presvlaka, zavesa, tepiha, podova, nameštaja kao i boje i lakovi,  bakterije i virusi, buđ, koji danas spada u opasnije zagađivače vazduha zatvorenih prostora u jesen, zimu i proleće; grinje, polen, duvanski dim…

Studio  SlanaSoba.net razlikuje se od ostalih sličnih studija po najpovoljnijoj ceni (akcijska cena od 499 dinara po terminu za odrasle i 349 dinara za decu) ali i najvećoj koncentraciji aerosola, koja čini da se prvi efekti osete već posle prvog tretmana, a poboljšanja već posle nekoliko vezanih terapija.

Studio SlanaSoba.net nalazi se u centru Beograda, u Knez Danilovoj 22 (odmah pored Doma zdravlja). Telefoni za zakazivanje tretmana su  011/337 68 29, kao i 066/001 005.

Iskoristite priliku, posolite svoj život zdravljem i pobedite polenske alergije i viruse!

Foto:Telegraf.rs

Foto:Telegraf.rs

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting