POLITIČARI, UMESTO TROŠENJA PARA NA BILBORDE I PLAKATE – POMOZITE BOLESNOJ SRPSKOJ DECI!

Foto: Telegraf.rs

Vanredni republički izbori koštaće 1.146.440.000 dinara (dakle, mnogo više od milijardu za one koji se slabije trazumeju u brojeve) navedeno je u predlogu finansijskog plana koje je usvojio RIK. U jeku poziva na skupljanje pomoći za operaciju male Une, male Lane i ostale dece kojoj država ne plaća lečenje, na društvenim mrežama pojavila zanimljiva inicijativa da srpski političari novac od kampanje za izbore 2014. ne troše na bilborde i plakate, već upravo za operacije i lečenje bolesne srpske dece.

Ovaj predlog već je počeo da se širi tviterom i facebookom, ali se, za sada, niko od političara nije oglasio na tu temu, niti je iko prihvatio da svoju kampanju umesto na propagandni materijal potroši na najhumanitarniji način.

Da li će do kraja kampanje neko to i učiniti, teško je reći, ali se redakcija portala Press.rs pridružuje pozivu: POLITIČARI, UMESTO TROŠENJA PARA NA BILBORDE I PLAKATE – POMOZITE BOLESNOJ SRPSKOJ DECI!

Foto: Tviter

Foto: Tviter

(Press.rs)

U akciju pomoći uključili su se mnogi koji nude pomoć i predlažu akcije za sakupljanje novca kojim bi neka deca mogla da pobede život.

 

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting