PROTEST PROTIV SBB-A: Nezadovoljni TV gledaoci na društvenom mrežama masovno najavljuju napuštanje ovog kablovskog operatera

Pink Sbb IPTV

Nezadovoljni neprofesionalnim potezom SBB kablovskog operatera, koji jedini od najvećih “kablovskih TV kuća” nije pristao da novih 100 Pinkovih kanala uvrsti u svoju ponudu, gledaoci na društvenim mrežama masovno izražavaju svoje nezadovoljstvo i najavljuju napuštanje SBB-a. Veliki talas protesta protiv ovakve odluke podigao se i na Tviteru i na Facebooku, a pojedinci su prozvali SBB za neprofesionalnost i na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici. Posebno je zanimljivo da su kao  razlog za ovu nesaradnju iz SBB-a naveli da bi u slučaju distribucije “Pink package”-a morali da poskupe pretplatu za 100-njak dinara, što je među korisnicima, koji su navikli na SBB-ova poskupljenja bez ikakvog obrazloženja izazvalo dodatni revolt.

“Medijska kuća Pink za distribuciju novih kanala traži 1 evro mesečno po svakom kablovskom korisniku. Kanali koje su uveli nisu besplatni i poskupeli bi osnovnu kablovsku pretplatu. Zbog toga pregovori i dalje traju”, naveo je SBB u svom obaveštenju, koje je na društvenim mrežama već dočekano na nož.

SBB

Pinkov paket samo je kap koja je prelila čašu, a najveći broj korisnika kao razlog želje da promeni kablovskog operatera navodi sukob sa TV Arenom, zbog čega su korisnici SBB usluga već godinama onemogućeni da prate najvažnije sportske događaje, čak ni uz dodatnu pretplatu.

Kompanija “Pink international company” pokrenula je 1. maja novi set TV kanala kojim planiraju da osvoje tržište. “Pink package” do kraja godine činiće 100 kanala. Prvih 30 kanala već je u opticaju, svi najveći kablovski i IPTV operateri besplatno su svojim gledaocima (na zahtev) pustili nove ružičaste programe. Svakako, među najatraktivnijim programima će biti “Pinkov” filmski paket, koji uključuje 10 kanala (“Pink premium”, “Pink Movies” 1, 2, 3, “Pink Action” 1, 2, 3, prim.aut). Na njima će se emitovati na hiljade naslova najvećih, pre svega američkih, kompanija (“Universal”, “Paramount”, “Disney”,…) sa filmovima koji imaju i godište 2013.

Zeljko2

SBB je najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i jedan od provajdera fiksne telefonije u Srbiji, ali ukoliko ovako nastavi pitanje je da li će i ostati najveći, jer mnogi najavljuju selidbu u IPTV Telekom.

(Press.rs)

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting