SEKSI POLICAJKA: Kineska manekenka uhapšena i osuđena zbog seksi fotografija u policijskoj uniformi

Kineska seksi policajka

Zgodna manekenka iz Pekinga Wang Xiaomeng (23) osuđena je početkom ove nedelje na devet meseci zatvora zato što je na jednoj društvenoj mreži objavila fotografije na kojima je obučena kao seksi policajka. Zgodna Kineskinja se branila da je čitav serijal prilično seksi fotografija napravila kao deo promotivnog snimanja za potrebe ilustracije detektivskog romana.

Osim slika, Wangova je takođe dodala i malo beletristike kao opis:

- Kao novi policajac u mom rodnom gradu, morala sam da naučim i osnove ovog posla. Morala sam da jedem i pijem s državnim čelnicima svaki dan. Ja sam koristeći moj  status ručala s brojnim važnim ljudima i napravila brojne ugovore za projekte i investicije!

Stotine korisnika mreže Sina Weibo komentarisalo je njene fotke, a samo nekoliko njih se negativno izrazilo o sadržaju. Ipak, to je očito bilo dovoljno za državne organe da je uhapsi i osudi.

- Kostim bio samo rekvizit, branila se lažna seksi policajka na sudu, ali bez uspeha. Wangova je proglašena krivom i osuđena na devet meseci iza rešetaka, ali je je kazna naknadno preinačena na uslovnu u trajanju od godinu dana.

(PRESS.RS/Izvor: Gawker.com)

 

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting