SMAK SVETA: PROPEVALA JOŠ JEDNA STARLETA – ATINA MARKOVIĆ!

Atina Marković

Posle Soraje, Stanije, Nives Celzijus propevala je još jedna starleta – Atina Marković. Dvadesetogodišnja Beograđanka svojim stajlingom i novim hitom “Minus faza” samo je potvrdila tezu onih koji predviđaju skori smak sveta.

Ipak, da ne prođe nezapaženo pomoglo joj je razgolićivanje, fotkanje i nastupi sa proverenim “zvezdama” (Bora Drljača, Rade Lacković), kao i jaka ekipa saradnika. Naime, Atinin hit snimljen je u studiju Srđana Mobi Dika, koji je uradio i miks pesme, dok joj je prateće vokale Ivana Selakov.

Osim po “hitičnošću, harizmi i potencijalu Atina će ući u istoriju youtubea i kao osoba s najboljim procentom unlike-ova. Naime, njen snimak iz emisije ‘Red Carpet’ (vidi u prilogu) ima 26 lajkova i 545 dislajkova.

Pogledajte izbor Atininih fotografija, kao i njenu pesmu “Minus faza” i gostovanje u “Red carpetu“… i probajte da ne uđete u minus fazu.

Prema neproverenim informacijama Atina je nedavno uspela da zavede i najveće među najvećimaBrata Pantelu i Brata Žigaru. Rasni srpski strelac i bogotac tvitera i facebooka nije potvrdio, ali ni demantovao ova šuškanja, ali se na Tviteru ovim povodom oglasio njegov bivši partner iz Zvezdinog napada, Brat Žigara: “Nači, demant, netačno. Nebi e Žigara diro ni plamenobacačem. E, a sad za Pantelu ne znam, on igra u Atini, a sve je to povezano”, zaključuje stasiti centarfor.

(Press.rs)

POGLEDAJTE I OSTALE VESTI IZ RUBRIKE STARLETANJE

(Klikni na fotografiju da se uveća)

 

 

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “SMAK SVETA: PROPEVALA JOŠ JEDNA STARLETA – ATINA MARKOVIĆ!”

  1. Nensi says:

    cccc ti si bre poremecena devojka,sminkaaa ovako bi te moja sestricina od 5 godina nasminkala,mozda cak i bolje…jadni ti tvoji roditlji,trebao je otac na kolac da te nabode!

  2. Jelena B. says:

    Meni je devojka lepa i zenstvena,ali kada bi pevala tim glasom kojim govori bila bi uspesna,a ne tako dubokim, koji joj ne odgovara.Tata je u pravu.Mozes sve da postignes sto zelis,ali samo onako kao tata zeli,jer on zna sta te ceka,ako tako produzis.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting