STANIJA ZABRANJENA NA FACEBOOKU ZBOG GOLOTINJE!

Stanija

Stanija Dobrojević zabranjena je na društvenoj mreži Facebook, zbog golotinje. Najpoznatijoj srpskoj starleti administratori ove društvene mreže blokirali su profil zbog, kako je navedeno” neprimerenog materijala i eksplicitne golotinje”. Ova vest posebno je zanimljiva zbog činjenice da na većini Stanijinih fotografija ona nema na sebi ništa više od minimalnog kupaćeg kostima, dok na Googleu treba biti pravi mađioničar, pa pronaći fotografiju obučene Stanije Dobrojević.

U izjavi za Press.rs Stanija je potvrdila da je Facebook kaznio i objasnila o čemu se radi:

- U pitanju je moj fan pejdž na Facebooku, gde nemam nijednu golu fotku. Noje u pitanju zezanje, zaista sam kažnjena. Naime, uslikala sam naslovnu stranu jednih dnevnih novina, a na njoj je bila slika iz Plejboja gde mi se vidi bradavica, i ‘ladno su me kaznili zbog toga. Znam da će se sad odmah oglasiti brojni lažni moralisti, ali barem lažnih moralista imamo na izvoz, kaže bivša učesnica Survajvera.

Stanija je nedavno u medijima izjavila da će zbog mlađanih fanova prestati da se slika gola, a već sutradan njene “jedva obučene” fotke ukrasile su naslovne strane domaće štampe i internet portala.

(Press.rs)

Tekst i fotografije sa portala Press.rs mogu se preuzeti besplatno i objaviti u drugim online medijima uz obavezno linkovanje ka originalnom tekstu na Press.rs, kao i u print i elektronskim medijima, uz obavezno navođenje izvora – portala Press.rs.

Share
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “STANIJA ZABRANJENA NA FACEBOOKU ZBOG GOLOTINJE!”

  1. Selektor says:

    Sto se mene tice dok ti nije prosao rok trajanja radi to. Imas sestro draga sta i da pokazes!
    Bar se neces kajati kao baba, imala si nisi iskoristila…

    Hhahaha da sam zensko i ja bi sigurno!

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: free CSS template | Thanks to hostgator coupon and VPS hosting